Vi är Mellinger Fastigheter

Med över 50 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och lika många år av nöjda hyresgäster är vi ett av Västerås mest tillförlitliga fastighetsbolag. Våra fastigheter sträcker sig från hyresbostäder till jättelika lagerlokaler i hela Västerås. Du som hyr av oss kan känna dig trygg med att vi alltid arbetar för att tillfredsställa dina önskemål och behov kring fastigheten.

Bäckby Park

Vår verksamhet

Mellinger Fastigheter har ägt och förvaltat fastigheter sedan 60-talet. Idag erbjuder vi hyreslägenheter samt lokaler för industri och tillverkning, kontor, butiker och lager. Våra lokaler ligger huvudsakligen i olika delar av Västerås och varierar i storlek mellan 10 – 1 500 m2. Exempel på områden i Västerås där vi har fastigheter är Hälla, Erikslund, Centrum, Bäckby och Sjöhagen.

För oss på Mellinger Fastigheter är miljön viktig. Vi arbetar därför med infrastrukturer för elbils-laddning så att vi tillsammans kan skapa en grönare stad.

Mellinger Fastigheter

Mellinger Bil köper och säljer begagnade bilar. Vi har funnits i branschen sedan 60-talet och kan med vår långa erfarenhet säga oss vara experter på bilar. Är du i jakt på en bil? Kom in i vår butik på Hejargränd 2 i Bäckby Park, eller kontakta oss via telefon eller mail.

www.mellinger.se

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skulle skickas. Vänligen försök igen.

Kontakta oss på Mellinger fastigheter

Vi på Mellinger Fastigheter svarar gärna på dina frågor kring våra fastigheter. Kontakta oss enkelt genom formuläret eller via mail och telefon.

jan.mellinger@mellinger.se
olle.mellinger@mellinger.se
021-300 300

Ett urval av våra hyresgäster